Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: etapy kalibracji
PostLink | Napisane: 2017-01-05, 20:40 

Dołączył(a): 2016-12-23, 20:42
Posty: 39

Pomógł: 1 razy

Auto: alfa 1156
Elektronika: kme diego g3
Wtryskiwacze: mm
Reduktor: mm
Dysze: 2,3
Pojemność: 1800
Moc: 144
Kod Nadwozia: zarkkkkk
Kod Silnika: zarjjjj
Rok Produkcji: 2000
- robie autokalibracje
- zbieram mapy benzyny
-Skasuj obie mapy,
-mapa zbieraj punkty w zakresie 2500 na benzyne i na gazie
to ma byc po 15 punktow na gazie i bezynie wytarczy
-potem ustaw model,zapyta ciebie czy skasować mapę gazu, i jeszcze raz ale tylko na gazie. wcisnij zapisz w zakładce
lub kalibruj wtedy samo zapisze
-w modelowanie wcisnac modeluj
-nachylenie 0% przesuięcie 2
zapisz

PROSZĘ O DOPISANIE JAK KROKU PO KROKU TO ZROBIC BO ZEBBY BYŁO PRAWIDŁOWO JAKIES UWAGI SUGESTIE MIO WIDZIANE BO NIE MOGE NIGDZIE DOKŁADNEJ INSTRUKCJI ZNALEZC


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: etapy kalibracji
PostLink | Napisane: 2017-01-06, 11:50 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2016-01-20, 16:09
Posty: 10

Pomógł: 0 razy

Polecam lekturę:
http://www.lpg.auto.pl/userfiles/file/Kme%20NEVO-4_0_5_0-4_0F%20instrukcja%20Pl.pdf


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: etapy kalibracji
PostLink | Napisane: 2017-01-08, 18:17 

Dołączył(a): 2016-12-23, 20:42
Posty: 39

Pomógł: 1 razy

Auto: alfa 1156
Elektronika: kme diego g3
Wtryskiwacze: mm
Reduktor: mm
Dysze: 2,3
Pojemność: 1800
Moc: 144
Kod Nadwozia: zarkkkkk
Kod Silnika: zarjjjj
Rok Produkcji: 2000
ok dzieki a jak mam już zebrane punty po tescie drogowym i sie fajnie pokywają to robie ustaw model nie uówam mapy gazy tylko robie zapisz czy zapisze mi wtedy te zebrane mapy, nie wiem dlaczego zawsze wyskakuje czy zapisać i usunąć


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: etapy kalibracji
PostLink | Napisane: 2017-01-12, 10:33 

Dołączył(a): 2016-12-23, 20:42
Posty: 39

Pomógł: 1 razy

Auto: alfa 1156
Elektronika: kme diego g3
Wtryskiwacze: mm
Reduktor: mm
Dysze: 2,3
Pojemność: 1800
Moc: 144
Kod Nadwozia: zarkkkkk
Kod Silnika: zarjjjj
Rok Produkcji: 2000
a mam jeszce pytanie jak zrobie to zbieranie mapy benzyny pottem gazu wciskam ustaw mode i pyta czy usunąc mape gazu klikam tak i jeszcze raz zbieram mape gazu zebrana i co dalej wciskam czy nic nie robie i wyłaczam program ?? czy trzeba tą drugą mape zatwierdzić robiąc ustaw model??


Góra
 Zobacz profil  
 
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


            Strona główna forum

Kontakt    |   Najbardziej pomocni    |    FAQ    |   Szukaj    |   Zaloguj    |   Zarejestruj


               

LPG-forum.pl - instalacja LPG, instalacje gazowe, autogaz, STAG 200, 300, VALTEK, LPGTECH, MAGIC JET, Warsztaty LPG, BLAD SILNIKA
Kamery Wałbrzych - Usługi informatyczne Wałbrzych - karma bez kukurydzy - Preparaty do dezynfekcji

POWERED_BY                Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO