Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Vialle Pompa
PostLink | Napisane: 2022-04-03, 16:52 

Dołączył(a): 2022-04-03, 16:45
Posty: 1

Pomógł: 0 razy

Auto: Audi A3
Elektronika: Vialle
Kod Silnika: BSE
Rok Produkcji: 2005
Witam

Po regeneracji pompy po 100 km wyje po włączeniu.

Czyli.

Wsiadam do samochodu odpalam pompa gazu wyje 10sec przestaje wyć później przełącza się na gaz i pracuje normalnie jest cicho. Ale jak poszedłem do bagażnika i podniosłem mate to słychać pompę (odgłos jak sprężarka do powietrza terkocze )

Obstawiacie że coś poszło nie tak podczas regeneracji ?

A i poziom gazu zaczęło zle pokazywać.


Góra
 Zobacz profil  
 
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


            Strona główna forum

Kontakt    |   Najbardziej pomocni    |    FAQ    |   Szukaj    |   Zaloguj    |   Zarejestruj


               

LPG-forum.pl - instalacja LPG, instalacje gazowe, autogaz, STAG 200, 300, VALTEK, LPGTECH, MAGIC JET, Warsztaty LPG, BLAD SILNIKA
fryzjer dla psa Wałbrzych - AdWords Wałbrzych - Usługi informatyczne Wałbrzych - Preparaty do dezynfekcji

POWERED_BY                Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 -
phpBB SEO